3 ateriapalvelutyyppiä, joista sinun tulee tietää

Ruokailua suositellaan suurille juhlille tai suurille ihmisryhmille. Catering-palveluita voidaan käyttää tapahtuman, tilaisuuden tai juhlan aikana, jossa vieraille pidetään lounas, teetauko tai illallinen. Tärkein tekijä hyvässä catering-palvelussa on ruoka, mutta on myös monia muita tekijöitä. Toinen tekijä on catering-palvelun tyyppi. Tässä on 3 catering-palvelutyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää!
Buffet-tyyliin

Tämä on yleisin catering-palvelutyyppi. Kuten nimestä voi päätellä, ruoka asetetaan yksittäisille suurille tarjottimille ja asetetaan pöydälle. Vieraat tai ruokailijat valmistavat itse ruuan ja valitsevat haluamansa tuotteet. Catering-yritys tarjoaa esikunnat ja palvelimet buffet-linjan pystyttämiseen, ruokatarvikkeiden täydennykseen ja siivoamiseen aterian jälkeen. Buffet-aterian hinta koostuu ruoasta sekä palvelusta, minkä vuoksi se ei ole halvin vaihtoehto.

Istumapalvelu
Istumapalvelu on puolimuodollinen tai muodollinen ateriapalvelu. Ruokailijat tai vieraat istuvat pöydän ääressä ja pitohenkilöstö palvelee vieraita. Aterian voi jakaa eri ruokiin ja se tarjoillaan erikseen. Sit-down-palvelu on kallein saatavilla oleva buffetvaihtoehto, mutta tarjoaa ehdottomasti korkeimman tason ja luokan.

Viedä ulos
Noutopöytäruokailupalvelu on halvin saatavilla oleva vaihtoehto. Catering-yritys toimittaa vain elintarvikkeet ja ostaja vastaa tavaroiden käsittelystä ja tarjoilusta. Catering-yritykset voivat vaatia ostajaa hakemaan ruuat itse, mutta jotkut yritykset tarjoavat myös toimituspalveluita. Noutobuffetin valitseminen on hienoa, jos ruokailijat syövät ateriansa liikkeellä ollessaan. Ruoat voidaan myös pakata valmiiksi tai tarjoilla buffet-tyyliin.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *